چقدر زغال سکه ای عمده نیاز دارید بستگی به دمایی دارد که می خواهید آتش بگیرید. استفاده از دودکش زغالی یک راه آسان برای شروع است.
دودکش زغالی یک ظرف فلزی با سوراخ های تهویه است که برای کمک به بخش و سبک زغال چوب طراحی شده است. بیشتر دودکش ها تقریباً 100 بریکت را در خود جای می دهند که در صورت پر بودن، گرمای بالایی (450 تا 550 درجه فارنهایت) ایجاد می کنند.
برای کاهش حرارت گریل، به سادگی از زغال کمتری استفاده کنید. برای حرارت متوسط (350 تا 450 درجه فارنهایت)، سعی کنید نیم یا 3/4 از دودکش را پر کنید. برای حرارت کم (250 تا 350 درجه فارنهایت)، حدود 25 بریکت یا یک دودکش 1/4 پر کافی است.
چگونه با زغال بپزیم؟ گریل خود را آماده کنید. خاکستر باقی مانده را از گریل خالی کنید و رنده ها را تمیز کنید. رنده ها را از قبل گرم کنید تا غذا نچسبد و سپس زغال را روشن کنید. قبل از اضافه کردن غذا حتما رنده ها را روغن بزنید.
زغال چوب را روشن کنید. با استفاده از یک دودکش زغالی، زغال چوب را تقسیم کنید و یک روزنامه پهن به ته دودکش اضافه کنید. طبق دستور سازنده دودکش، روزنامه را روشن کنید. هنگامی که شعله روی زغال ها قابل مشاهده است، آنها را داخل گریل بریزید.
دو منطقه پخت ایجاد کنید. ذغال ها را به یک طرف گریل منتقل کنید و طرف دیگر را خالی بگذارید. برای پخت و پز با حرارت بالا، از کنار با زغال استفاده کنید. برای پخت کمتر و کندتر، از کناره بدون زغال استفاده کنید.
زغال چوب چقدر داغ می سوزد؟ آتش زغال چوب از نظر فنی می تواند به 700 درجه فارنهایت برسد. با این حال، زمانی که برای پخت و پز استفاده می شود، زغال چوب معمولاً تا 500 درجه فارنهایت می سوزد.
برای تعدیل آسان حرارت هنگام پخت و پز، سطح اکسیژن را تنظیم کنید. با اکسیژن بیشتر، زغال سنگ داغ تر و سریع تر می سوزد.
زغال چوب چقدر می سوزد؟ زغال چوب معمولاً به مدت 40 تا 45 دقیقه روی یک گریل باز می سوزد. به دلیل محدودیت اکسیژن می تواند چندین ساعت در یک سیگاری بسته بسوزد.
بهترین چوب برای آشپزی: به عنوان دومین نکته در انتخاب چوب برای پخت و پز، نوع چوب تعیین کننده طعم و مزه منتقل شده به غذای پخت و پز است.
این به این معنی است که جفت کردن چوب با مواد تشکیل دهنده، بخشی جدایی ناپذیر برای ایجاد مشخصات طعم دلخواه است. به عنوان مثال می توان به سیب، گیلاس و هیکوری اشاره کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.