بسیاری از گونه های ماهی توسط انسان صید می شوند و تقریباً در تمام مناطق جهان ماهی سرخو محلی به عنوان غذا مصرف می شوند. ماهی در طول تاریخ بشر منبع غذایی مهمی از پروتئین و سایر مواد مغذی بوده است.
زبان انگلیسی نام آشپزی خاصی برای غذاهای تهیه شده از ماهی مانند ماهی سوف دریایی سایر حیوانات یا مانند سایر زبان ها (مانند pez اسپانیایی در مقابل پسکادو) ندارد.
در زمینه های آشپزی و ماهیگیری، ماهی ها ممکن است شامل صدف های به اصطلاح نرم تنان، سخت پوستان، و خارپوستان باشند.
به طور گسترده تر، غذاهای دریایی هم فیله ماهی هوک و هم سایر موجودات دریایی که به عنوان غذا استفاده می شوند را پوشش می دهد.
از سال 1961، متوسط افزایش سالانه مصرف ظاهری ماهی غذای جهانی (3.2 درصد) از رشد جمعیت (1.6 درصد) پیشی گرفته و از مصرف گوشت همه حیوانات خشکی به صورت ترکیبی (2.8 درصد) و به صورت جداگانه (گاو، گوسفند و غیره) پیشی گرفته است. به جز طیور (4.9 درصد).
از نظر سرانه، مصرف ماهی خوراکی ماهی سالمون دودی شمال از 9.0 کیلوگرم (19.8 پوند) در سال 1961 به 20.2 کیلوگرم (45 پوند) در سال 2015 با نرخ متوسط حدود 1.5 درصد در سال افزایش یافته است.
گسترش مصرف نه تنها به دلیل افزایش تولید، بلکه به دلیل ترکیبی از بسیاری از عوامل دیگر، از جمله کاهش ضایعات، استفاده بهتر، کانالهای توزیع بهبود یافته و تقاضای رو به رشد مصرفکننده، مرتبط با رشد جمعیت، افزایش درآمدهای قابل تصرف و شهرنشینی انجام شده است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.