می توانید عسل طبیعی هرمزگان را از روی رنگ آن بررسی کنید. در اینجا باید در نظر داشت که رنگ عسل فقط به تنوع بستگی دارد. عسل گل زرد روشن، عسل نمدار کهربایی، عسل خاکستر مانند آب شفاف است، گندم سیاه دارای سایه های مختلف قهوه ای است.
عسل خالص و بدون ناخالصی، به طور معمول، بدون توجه به رنگ آن، شفاف است. عسلی که در ترکیب خود مواد افزودنی دارد (قند، نشاسته، سایر ناخالصی ها) کدر است و اگر دقت کنید می توانید رسوبی در آن پیدا کنید.
اما کدورت برای عسل اقاقیا که مدتی باقی مانده است طبیعی است، زیرا بسیار آهسته و برای مدت طولانی گاهی کاملاً تا پایان زمستان شیرین می شود.
با توجه به عطر عسل: می توانید عسل را از روی عطر آن تست کنید. عسل واقعی عطری معطر دارد. این عطر غیر قابل مقایسه است. عسل با مخلوط شکر هیچ عطری ندارد و طعم آن نزدیک به طعم آب شیرین است.
به طعم عسل: یکی از موثرترین روش های آزمایش عسل، طعم آن است. همه انواع عسل طعم شیرینی دارند اما برخی از انواع آن طعم خاصی دارند.
به عنوان مثال، انواع تنباکو، شاه بلوط و بید طعم تلخی دارند، در حالی که هدر قابض است. هر گونه انحراف در طعم عسل نشان دهنده کیفیت پایین آن است.
سایر نقص های طعم ممکن است به دلیل وجود ناخالصی ها باشد. اسیدیته بیش از حد ممکن است با شروع تخمیر همراه باشد، عطر کارامل نتیجه حرارت است، تلخی آشکار شرایط نگهداری نادرست برای یک محصول با کیفیت پایین است.
با توجه به ویسکوزیته عسل: ویسکوزیته عسل به خوبی آن را مشخص می کند و به شما امکان می دهد عسل را با دقت بررسی کنید. یک چوب نازک را در عسل فرو کنید.
عسل واقعی با یک نخ طولانی پیوسته چوب را دنبال می کند و وقتی این نخ پاره می شود، کاملاً سقوط می کند و یک برجک، یک بتکده روی سطح عسل تشکیل می دهد که سپس به آرامی پراکنده می شود.
با توجه به قوام عسل: با بررسی قوام عسل می توانید آن را بررسی کنید. در عسل واقعی، نازک و لطیف است. عسل به راحتی بین انگشتان مالیده می شود و جذب پوست می شود که در مورد تقلبی نمی توان گفت. عسل تقلبی بافتی زمخت دارد و هنگام مالش توده ها روی انگشتان باقی می مانند.
با توجه به میزان آب و شکر موجود در عسل: اگر عسل طبیعی نباشد، حاوی آب و شکر است. برای تعیین محتوای آنها، باید عسل را به صورت زیر آزمایش کنید: عسل را روی یک تکه کاغذ بدون چسب درجه پایین (مثلا کاغذ روزنامه معمولی یا دستمال توالت) بریزید که رطوبت را به خوبی جذب می کند. عسل تقلبی روی کاغذ پخش میشود و لکههای مرطوبی ایجاد میکند یا حتی از آن نفوذ میکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.