با توجه به ارزش تجاری و اقتصادی حلوا ارده در شهرستان پهناور و زیبای اردکان در استان یزد، آیا می توان این شهر شمالی این استان را مرکز تولید و خرید و فروش عمده حلوا ارده در ایران به شمار آورد؟
همانطور که مستحضرید ماده اصلی تولید و طبخ حلوا ارده، دانه های روغنی و کرم زنگ کنجد هستند. دانه هایی که حاوی روغن بسیار زیادی می باشد و از دیگر کاربردهای آن می توان به استخراج روغن و تولید روغن خوراکی مایع از این دانه های ریز و مقوی اشاره کرد. ارده محصولی است که از دانه های کنجد درست می شود و به عبارت بهتر زمانی که کنجد برشته شده را می سابند مایع غلیظی تولید می گردد که به آن ارده گفته شده و به عنوان اصلی ترین ماده اولیه تولید و تهیه حلوا ارده مطرح می باشد.
مواد اولیه اصلی تولید حلوا ارده و حلوا شکری
علاوه بر ارده، تخم مرغ مایع، هل، چوبک و شکر به عنوان اصلی ترین مواد اولیه حلوا ارده و حلوا شکری مطرح هستند. البته لازم به ذکر است که کارگاه ها و کارخانجات صنعتی به دلیل تولید حلوا ارده صنعتی، از مواد افزودنی مختلفی در تهیه این محصول استفاده می کنند تا ضمن بهبود طعم، رنگ، بافت و شکل این محصول، ماندگاری حلوا ارده را نیز افزایش دهند زیرا معمولا شرکت های صنعتی پس از تولید محصولات خود اقدام به پخش گسترده آن کرده و توزیع این محصول در بازار و فروشگاه های مختلف کشور ایجاب می کند که ماندگاری حلوا ارده به انداه ای باشد که به زودی فاسد نشده و عودت داده نشود.
اردکان مرکز تولید محصولات کنجدی مانند حلوا ارده
بیشتر کارگاه ها و کارخانجات تولیدی حلوا ارده در شهرستان اردکان قرار دارد زیرا این شهر تاریخی و شمالی استان یزد
از بهترین مناطق تولید و فرآوری و فروش محصولات مختلف کنجدی مانند روغن کنجد، ارده، حلوا ارده و شیرینی های کنجدی در ایران است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.