پسته به دلیل محتوای انرژی کمتر و بالاترین سطوح γ-توکوفرول، فیتواسترول ها، کاروتنوئیدها، مواد معدنی، مانند منیزیم و پتاسیم و ویتامین های K و B، در مقایسه با بقیه مغزها دارای مشخصات غذایی هیجان انگیزی است.
مواد مغذی ذکر شده در بالا بدون شک نقش دارند به شواهدی مبنی بر اینکه مصرف منظم پسته خشک خام سلامت را بهبود می بخشد.
بیماری قلبی متابولیک شامل دیس لیپیدمی، مقاومت به انسولین، فشار خون بالا و چربی بیش از حد احشایی است که در پس دیابت و CVD قرار دارند.
آزمایشهای اپیدمیولوژیک و یا بالینی نشان دادهاند که مصرف آجیل پسته احمد آقایی خام با کاهش خطر ابتلا به CVD ، فشار خون بالا و چاقی، تأثیر مثبتی بر سلامتی دارد.

این اثرات مفید نتیجه ترکیب منحصر به فرد آنها است زیرا آجیل ها مواد مغذی با ترکیب اسیدهای چرب سالم MUFA و PUFA، فیبر رژیمی، پروتئین گیاهی با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی، همراه با کاروتنوئیدها، فیتواسترول ها و ترکیبات فنلی قبلاً هستند.
در مورد پسته، شواهد گسترده ای وجود دارد که اثرات مفید آن پسته اکبری یزد بر سلامتی و به ویژه سهم مثبت آن در به حداقل رساندن خطر ابتلا به CVD را تایید می کند.
هیپرلیپمی خطر ثابتی برای CVD است. مصرف پسته فندقی با بهبود پروفایل لیپیدی، کاهش غلظت کلسترول تام (TC)، نسبت TC لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) و نسبت لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) به HDL مرتبط است.
در خوشه مکمل پسته در مقایسه با گروه شاهد، در هر دو سالم و بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی متوسط.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.