اگر نگاهی به تاریخچه مصرف انواع روغن از گذشته تاکنون در کشورمان داشته باشیم متوجه می شویم که فرهنگ استفاده از انواع غذا های سرخ کردنی با ورود روغن های مایع و نباتی مضر به ایران هر روزه بیشتر و بیشتر رواج پیدا کرده است، اما با گذشت زمان و پیدایش انواع بیماری های ناشی از استفاده از روغن های مضر نباتی مردم به استفاده از روغن های گیاهی سالم و طبیعی روی آورده اند. بدون شک یکی از روغن هایی که از گذشته مصرف آن در میان ایرانیان رواج داشته و اطبا و کارشناسان طب سنتی تاکید فراوانی بر سلامت آن دارند روغن ارده یا همان روغن کنجد آسیاب شده است، امروزه بازار فروش روغن ارده رونق فراوانی پیدا کرده است و آن هم به دلیل مصارف متعدد این روغن از جمله خوراکی که شامل پخت و پز و سرخ کردن انواع غذا ها، استفاده بر روی سالاد ها، ماساژ پوست و مو، تسکین درد دندان و همچنین درمان انواع بیماری های گوارشی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.